Direct naar de inhoud.

Mega Piraten Festijn terug naar Borger

  • door:
  • op:

Het_Mega_Piraten_FestijnNIJMEGEN – Het Mega Piraten Festijn keert op zaterdag 29 maart terug naar Borger. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt. De voorverkoop is al begonnen. Op dit moment wordt hard gewerkt aan het programma. 

“We kunnen daar nu nog niets over zeggen, omdat sommige onderhandelingen nog lopen, maar ga er maar van uit dat het weer een affiche wordt met vele grote en bekende namen. Net zoals bij de eerder edities dus”, stelt organisator Eddie Mensink.

Het Mega Piraten Festijn gaat dit jaar zijn elfde seizoen in. Ooit begonnen als eenmalig festival in Lemelerveld, zag oprichter Mensink al snel meer potentie voor de formule. En hij had gelijk. Inmiddels staan er al meer dan honderd MPF’s door heel Nederland op de teller. “Het draait allemaal om laagdrempeligheid, gezelligheid en bekende liedjes”, stelt Mensink. “Het publiek wil mee kunnen zingen. En dat gebeurt ook. En hoe! Ik neem elk festival een kijkje bij het podium. Horen en zien vergaat je!”

Borger is één van de oudste vaste haltes van de jaarlijkse MPF-karavaan. “Dat komt ook omdat we in Borger in het epicentrum van het piratengebeuren zitten”, stelt Mensink. “Veel andere locaties slaan we wel eens een jaartje over omdat we het publiek hongerig willen houden. Dat is in Borger niet nodig. Daar is de honger altijd gebleven!”

Meer informatie over het programma volgt nog. Kaarten zijn op dit moment alleen verkrijgbaar via www.megapiratenfestijn.nl. Binnenkort worden ook de regionale voorverkoopadressen (voor fysieke kaarten) bekend gemaakt.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal