Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Automobilist onwel in Wildervank

politie-autoWildervank – Een 70-jarige automobilist uit Wildervank is vrijdagmiddag onwel geworden achter het stuur.

Een medeweggebruiker zag de man slingerend over de Woortmanslaan in Wildervank rijden. Daarbij kwam hij meerdere malen op de verkeerde weghelft terecht. Tegenliggers konden de auto ternauwernood ontwijken. Uiteindelijk is de medeweggebruiker voor de auto gaan rijden en af gaan remmen. De 70-jarige heeft toen de achterzijde van zijn voorganger geraakt en is zo gestopt. Bij controle bleek de man onwel te zijn geworden. Waarschijnlijk door een hypo. Hij is door ambulancepersoneel behandeld.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.