Direct naar de inhoud.

Muzikaal talent uit 2e Exloërmond treedt op voor Beatrix in Ahoy!

  • door:
  • op:

Muziekschool Zuidoost Groningen 1STADSKANAAL – Onder leiding van Bart Schneemann, hoboïst en artistiek leider van het Nederlands Blazers Ensemble, brengen “gewone” Nederlanders op 1 februari 2014 een bijzondere muzikale ode, genaamd “Beatrix met hart en ziel”, aan de voormalig Koningin. Het programma in Ahoy wordt ondersteund door optredens van Corpus Acrobatics en het Nederlands Dans Theater en biedt alleen plaats voor genodigden. De NOS zendt de avond live uit vanaf 20.30 uur op Nederland 1.

Een van de “gewone” Nederlanders is Anne Verhart uit 2e Exloërmond. Anne is 16 jaar en van kleins af Muziekschool met Rick Lemaan bezig met muziek. Na een aantal covers al op internet geplaatst te hebben, heeft ze vandaag haar eerste videoclip gepresenteerd in de muziekschool te Stadskanaal. Voor deze videoclip heeft zij het nummer Warrior van Demi Lovato gecoverd. Anne speelde twee nummers waarbij ze zichzelf begeleidde op de piano. De gehele clip is op zaterdag 11 Januari in de muziekschool van Stadskanaal opgenomen. Hier heeft Filmproductie ‘Rick Lem’ alles voor uit de kast getrokken.  [ foto’s: Alex Bos RTV Stadskanaal ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-