Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ChristenUnie Stadskanaal aan de bak(fiets)

DSC_0163Afgelopen dinsdag 21 januari trapte de ChristenUnie Stadskanaal haar campagne af richting de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart.

Dit gebeurde met een startavond in Stadskanaal waar de predikant van de Chr. Geref. kerk uit Mussel een overdenking hield, muziekvereniging Amicitia uit Musselkanaal haar muzikale medewerking verleende en lijsttrekker Bert van Beek een toespraak gaf.
Naast de presentatie van de ChristenUnie-aan-de-bak-fiets werd ook het verkiezingsprogramma “Geef geloof een stem” gepresenteerd.

Met de bakfiets hebben we een mooi vervoermiddel die we flexibel in kunnen zetten bij onze campagne in onze gemeente, aldus campagneleider Okko Dijkstra. Bij de aftrap van de verkiezingen werd de campagneleider de zaal in gefietst waarna hij de campagneplannen voor de komende maanden uiteenzette.

De bakfiets zal ingezet worden om de burger te vragen welke onderwerpen belangrijk zijn voor Stadskanaal. De ChristenUnie deelt daarbij vanuit de bak appels uit en doet dat met de poster “Appeltje te schillen met de politiek?” De kiezer mag uit 6 ChristenUnie onderwerpen de volgorde bepalen, maar uiteraard ook zelf thema’s inbrengen.

Lijsttrekker Van Beek: ”De ChristenUnie wil graag luisteren naar de burgers in de gemeente Stadskanaal, zodat we weten wat er leeft en wat urgentie heeft bij de burger binnen onze gemeente. De ChristenUnie is een partij van christenen voor alle inwoners van de gemeente.” In zijn toespraak benadrukte hij ,dat de ChristenUnie ondanks de crisis op blijft komen voor de kwetsbaren. Van Beek: ”De overheid moet een schild voor de zwakken zijn en we staan voor een stabiel bestuur met een goed financieel beleid “

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.