Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Diverse ongelukken door de gladheid

Meerdere ongevallen exloerweg

Foto: Marc Dol – RTV-Stadskanaal

STADSKANAAL/ NIEUWBUINEN – Bij een ongeluk in Nieuw Buinen is zondagnacht een 21-jarige automobilist gewond geraakt. De man reed op het Noorderdiep toen hij door de sneeuw met zijn auto in de slip raakte en tegen een boom botste. Hij is met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. Eerder op zondag waren er op de Exloërweg in Musselkanaal  twee ongevallen vlak na elkaar gebeurd. Een auto was tegen een boom gereden en ongeveer 300 meter verderop was er een auto van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terecht gekomen. Bergingsbedrijf Keizer heeft beide zwaar beschadigde auto’s afgesleept.

Op de Onstwedderweg is zondagmorgen door de gladheid een auto tegen een boom gereden. Toen de auto begon te glijden verloor de bestuurder de macht over het stuur en gleed tegen een boom. De auto was niet voorzien van winterbanden. De inzittenden van de auto raakten bij het ongeval niet gewond en konden hun weg lopend vervolgen. [ 112regioflits  ]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

3 Reacties op “Diverse ongelukken door de gladheid

 1. Waar is het goede nieuws? Sleeënde kinderen ,een prachtig landschap en zelfs een paar kano’s in de sneeuw, RTV Noord heeft wel vrolijk nieuws uit Stadskanaal!!

 2. redactie RTVS

  Geachte heer Goumans,
  U kijkt bij de rubriek 112 meldingen. Meestal staat hier iets minder goed nieuws. Kijkt U iets hoger bij lokaal nieuws, bij de topic ‘de mooiste sneeuwplaatjes uit onze regio’.

  vr.gr
  Redactie RTVS

 3. moeten ze hun snelheid maar aanpassen
  gewoon rustig rijden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.