Direct naar de inhoud.

Minioren ZPC Stadskanaal verrast door sponsor en eremetaal voor Wijbenga

Minioren ZPC Stadskanaal verrast door Speedo
Minioren ZPC Stadskanaal verrast door Speedo

STADSKANAAL – Afgelopen zaterdag nam de Minioren groep van ZPC Stadskanaal deel aan de Minioren wedstrijd deel 3 in Hoogezand. Voor aanvang werden Jesper Boets, Danee Boelen, Manon Post, Max Pathuis, Sterre-Marit Drok, Jin-Tae van Gennip, Eline Pathuis, Lisanne Boets en Sebastian Bouma verrast door sponsor Speedo met een mooie badmuts. De prestaties van deze groep waren ook dit deel weer zeer positief te noemen. Vijf keurige nieuwe tijden werden op de verschillende afstanden neergezet en maar liefst 10 persoonlijke records werden flink verbeterd. Manon Post verbeterde op de 400 meter vrije slag haar persoonlijke record met 18 seconden en Max Pathuis zwom als een speer op de 200 meter vrije slag en de 200 meter wisselslag, waarbij hij zijn persoonlijke records verbeterde met maar liefst 18 en 11 seconden.

Zeven keer eremetaal voor Wijbenga.

Dennis Wijbenga van ZPC Stadskanaal verscheen afgelopen weekend zeven keer aan de start van de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen Zwemmen te Zwolle. De 23-jarige zwemmer startte vrijdag drie keer en veroverde goud, zilver en brons bij de masters 20+ (resp. 1500m vrije slag, 50m schoolslag, 200m wisselslag). Op zaterdag veroverde hij eerst een bronzen medaille op de 200m schoolslag en later die dag was hij voor de vierde achtereenvolgende editie de snelste op de 400m wisselslag. Zondag werd de dag afgesloten met een eerste plaats op de 800m vrije slag en een tweede plaats op de 100m schoolslag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-