Direct naar de inhoud.

Fred Bogers wint tweede Knoalster Open Mens-erger-je-niet

STADSKANAAL – Afgelopen zaterdag was de spanning weer te snijden tijdens de tweede editie van het open Knoalster Kampioenschap Mens-erger-je-niet. Vanaf het begin spelen de ruim 50 deelnemers alsof hun leven er vanaf hangt. De sfeer is echter niet alleen spannend maar van begin tot eind ook gezellig. Uiteindelijk banen Gideon van de Zwaag, Madelief Ramo, Fred Bogers en Marijke Popken zich met rode koontjes een weg naar de finale. Zij maken aan het grote finalebord uit wie zich een jaar lang de meest ergerlijke persoon van Stadskanaal mag noemen. Na alweer een ronde met met veel spanning en sensatie wordt de winnaar uiteindelijk Fred Bogers (Emmen) met zijn -voor de finale ingeroepen- secondante Rachel van de Kaa uit Stadskanaal.

Topper
Toppers

De vier finalisten verdienen allemaal een VVV-bon en de beide winnaars de wisselbokaal, waarin komende week hun namen van de editie 2014 wordt gegraveerd. Met dank aan de familie Bruggink uit De Krim, die het de speelborden en het grote elektronische finalebord ter beschikking hebben gesteld en er mede voor gezorgd hebben dat de tweede editie van het Knoalster open weer een groot succes is geworden. Het toernooi wordt vanaf dit jaar elke laatste zaterdag van januari georganiseerd in Buurtcentrum Maarsstee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-