Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tientallen auto’s beschadigd door brand in Veendam

imagesVEENDAM – Bij een brand in de showroom van autobedrijf Bockhoudt aan de Lloydsweg in Veendam zijn afgelopen nacht tientallen auto’s beschadigd. De brand werd kort voor 03.00 uur gemeld. Eén voertuig brandde volledig uit, de andere auto’s liepen rook- en roetschade op. Door de brand stond het hele pand vol met dikke zwarte rook waardoor de brandweer moeite had om bij de brandhaard te komen. De schade aan het pand zelf is klein. De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting. Er zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen bij de brand.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.