Direct naar de inhoud.

Met de CDA-kar door alle dorpen en wijken

  • door:
  • op:

PosterA02de.inddSTADSKANAAL –  Komende Zaterdag 8 februari gaat het CDA op pad door de gemeente Stadskanaal. Alle dorpen en wijken zullen worden aangedaan om met inwoners in gesprek te kunnen gaan. “Het CDA wil dat mensen zich thuis voelen in hun dorp of wijk, dat ze elkaar kennen en ontmoeten. Mede door onze verkiezingsslogan: ‘In elk dorp, in elke wijk: midden tussen de mensen’ bracht dat ons op het idee om een rondtoer te maken langs alle wijken en dorpen in onze gemeente”, zegt lijsttrekker Roelof Plieger.

De rondgang door de gemeente zal ’s morgens om 10.00 uur starten in Onstwedde bij de C1000. Verwacht wordt dat rond 16.00 uur alle dorpen en wijken in onze gemeente aangedaan zijn. “Graag gaan we met de inwoners in gesprek. Onze CDA kar is herkenbaar aan haar groene kleur met CDA-logo en onze nieuwe verkiezingsposter. Waar we zijn op deze dag is te volgen via  twitter.com/CDAStadskanaal”, zegt Plieger.

Voor nadere info over de route met de halteplaatsen en geschatte tijden, wordt verwezen naar de website: www.CDAStadskanaal.nl



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal