Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Protestactie gaslocatie Blijham

Archief foto facebook: Groningers in Opstand

Archief foto facebook: Groningers in Opstand

BLIJHAM – Actievoerders ‘Groningen in Opstand’ hadden vanmiddag bij Blijham enkele uren de toegang naar de NAM-locatie ‘Morige’ geblokkeerd met drie auto’s. De actievoerders hadden naast de auto’s een vuurkorf op de weg gezet en spandoeken geplaatst. De media was groots uitgerukt met diverse camerateams maar de protest actie stelde niet veel voor. Ook de toegesnelde politie was alweer gauw weg. Groningen in Opstand wil dat de leefbaarheid in de provincie Groningen verbetert. De groep riep dan ook sympathisanten op zich bij de demonstratie aan te sluiten. Ongeveer 10 mensen hadden hier gehoor aangegeven.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.