Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Uw stoel in De Bibliotheek van Musselkanaal

bibliotheek-musselkanaalBibliotheek Musselkanaal gaat begin april verhuizen naar een nieuwe multifunctionele accommodatie. Voor de lees- en ontmoetingsruimte kunt u een stoel schenken.

 

 

Schenk een stoel

Bibliotheek Musselkanaal, Zorggroep Meander en Stichting Welstad krijgen een nieuwe plek in Musselkanaal. Voor de gezamenlijke lees- en ontmoetingsruimte wil Bibliotheek Musselkanaal oude stoelen (her)gebruiken. Iedereen kan zijn of haar houten keuken- of eetkamerstoel inleveren. De stoelen moeten in goede, stevige staat verkeren en mogen niet voorzien zijn van armleuningen en een leren, stoffen of rieten zitting. De geselecteerde stoelen worden gezandstraald en in een nieuwe kleur gespoten. Indien gewenst worden ze voorzien van een naamplaatje van de gulle gever. De stoelen kunnen tot 21 februari, tijdens de openingsuren, ingeleverd worden bij Bibliotheek Musselkanaal. Hier kan men ook terecht voor meer informatie over de actie. 

Multifunctionele accommodatie

De begane grond en eerste verdieping van woonzorg- en revalidatiecentrum de Heggerank worden momenteel verbouwd tot een multifunctionele accommodatie. Een plek waar inwoners van Musselkanaal terecht kunnen om elkaar te ontmoeten, te ontspannen en aan activiteiten deel te nemen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.