Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wel Samsom maar geen Jetta naar Stadskanaal

Samsom in de Maarsveld

Samsom in de Maarsveld

STADSKANAAL – PvdA-partijleider Diederik Samsom komt aanstaande zaterdag naar Stadskanaal.
Hij gaat samen met de Stadskanaalster gemeenteraad kandidaten canvassen in de wijk Maarswold. Vanaf 14.00 uur lopen de politici vanuit het buurthuis aan de Utrechtselaan 4 de wijk Maarswold in. De actie zal tot ongeveer 15.30 uur duren. Vorig jaar januari was Samsom ook in Stadskanaal. Hij liep toen in de wijk Maarsveld en sprak daar met de buurtbewoners.

Het bezoek van staatssecretaris Jetta Klijnsma (PvdA) twee dagen later aan Stadskanaal is uitgesteld. Klijnsma zou 10 februari in Stadskanaal overleg hebben met de Oost-Groninger gemeenten over de nieuwe participatiewet. Bij de gemeenten is inmiddels met teleurstelling gereageerd op het niet doorgaan van het bezoek van Klijnsma. In Oost-Groningen maken veel meer mensen gebruik van de sociale werkvoorziening dan in de rest van Nederland en daarom willen de gemeentebestuurders graag een uitzonderingspositie binnen de nieuwe participatiewet. Wanneer Klijnsma alsnog naar Zuidoost Groningen komt is onbekend.

Uit ons archief:

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.