Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De Hartweek komt er aan! Collectanten gezocht

f: hartstichting.nl

f: hartstichting.nl

STADSKANAAL – In de week van 6 – 12 april gaan dit jaar in heel Nederland weer collectanten de straat op, om geld in te zamelen voor de Hartstichting. De Hartstichting is helemaal afhankelijk van giften uit de samenleving en dus ook van mensen die wat tijd willen geven om dit geld in te zamelen. Het werk van de Hartstichting blijft enorm belangrijk als men bedenkt hoeveel mensen er zijn die te kampen hebben met hart- en vaatziekten. Er is al veel mogelijk om hart- en vaatziekten te behandelen, maar er is nog een wereld te winnen en het is fijn als de bewoners van Stadskanaal daar een steentje aan willen bijdragen! Samen kunnen we het verschil maken!

Nadat in 2012 bij gebrek aan coördinatoren de collecte in Stadskanaal geen doorgang kon vinden, is vorig jaar wel weer gecollecteerd. En met succes: een opbrengst van ruim € 4.200,-! Inmiddels zijn er een aantal nieuwe wijkcoördinatoren gevonden die de collecte in goede banen gaan leiden. De Hartstichting is nog op zoek naar enkele nieuwe wijkcoördinatoren en collectanten, met name voor de wijken Maarswold, Maarsveld , Stadskanaal-centrum en Stadskanaal-noord. Vele handen maken licht werk en hoe meer voordeuren er bereikt worden des te meer geld kan er worden ingezameld voor de Hartstichting!

Bent of kent u iemand die ook wil helpen bij de organisatie van de collecte, of hebt u in de Hartweek een paar uurtjes over om ook in uw buurt een stukje te collecteren voor de Hartstichting, neemt u dan contact op met de regioleider van de Hartstichting in dit gebied, mevrouw Karin Bult, tel. 06-5467 8384.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.