Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ChristenUnie Stadskanaal heeft de toekomst

christenunie_logoWat kunnen jongeren betekenen in de politiek? En wat kan de ChristenUnie voor jongeren betekenen?

Deze en andere vragen staan dinsdag 18 februari centraal tijdens een jongerenavond van de ChristenUnie Stadskanaal. Spreker van de avond is Gertjan de Boer van het landelijk bestuur van PerspectieF, dit is de jongerenorganisatie van de ChristenUnie. De bijeenkomst vindt om 20.00 uur plaats in Eetcafé Gerak in Onstwedde, inloop vanaf 19.30 uur.

Wethouder Johan Hamster (31 jaar) vertelt samen met Frits van der Heide (33 jaar), respectievelijk 2 en 3 op de kandidatenlijst, hoe zij zich voor de jongeren in Stadskanaal willen inzetten. Zowel Hamster, met jeugdzaken in zijn portefeuille, als Van der Heide, die als politieagent regelmatig te maken heeft met jeugdgerelateerde onderwerpen, spreken vanuit een ruime ervaring. Aan bod komen onderwerpen als uitgaan, sport, onderwijs en openbaar vervoer aan de orde. Naast genoemde ChristenUnie kandidaten is ook Erik Schaap (25), nummer 8 op de kandidatenlijst aanwezig.

Na de pauze is er ruimte voor reactie en discussie. Aan het eind van de avond kunnen alle aanwezigen onder het genot van een hapje en een drankje nog even naborrelen. Alle jongeren en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom!

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.