Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Motorrijder komt ten val in Stadskanaal

IMG-20140210-WA0007STADSKANAAL – Een motorrijder is maandagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn motor onderuit was gegaan.

De man moest krachtig remmen waarbij beide wielen blokkeerden en de motor onder de man weggleed.

Omstanders hebben zich over de motorrijder ontfermd tot de ambulance ter plaatse was. Hierna heeft het ambulancepersoneel de man gespalkt en naar het ziekenhuis overgebracht.

De verkeersongevallenanalyse heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Persbericht politie:

De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval. Hierbij raakte een 36-jarige motorrijder uit Stadskanaal gewond.

De Kanaalster reed maandagmiddag 10 februari, omstreeks 15.20 uur, op zijn motor op de Aziëlaan in Stadskanaal. Op de T-kruising met de Frankrijklaan verleende een personenauto geen voorrang aan de motorrijder. De motorrijder moest remmen om een aanrijding te voorkomen. Door een forse remactie kwam de bestuurder ten val. Het slachtoffer raakte daarbij gewond aan zijn onderbeen.

Signalement

De politie beschikt, via getuigen, over een summier signalement van de auto. Het zou gaan om een lichtkleurige auto van het merk Suzuki. De auto sloeg linksaf in de richting van de Continentenlaan.

Uw informatie

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van dit incident en/of mogelijk meer weten over dit voorval. Zij kunnen bellen op het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.