Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kaping De Punt in Parkstad Vandaag

George Flapper & Anneke Muis (f: radioparkstad.nl)

George Flapper & Anneke Muis (f: radioparkstad.nl)

VEENDAM – De spectaculaire bevrijdingsactie van de treinkaping bij de Punt in de vroege ochtend van 11 juni 1977 staat weer ter discussie. Is het wel zo vlekkeloos verlopen als altijd werd gedacht.

Het radioprogramma ‘Parkstad Vandaag’ van Radio Parkstad Veendam besteedt hieraan ruime aandacht op zaterdag 15 februari 2014 vanaf 10 tot 13 uur. De presentatoren Anneke Muis en George Flapper (ex-gegijzelde) bespreken deze zeer bijzondere gebeurtenis met diverse betrokken Nederlanders en Molukkers. Mensen die iets bijzonders weten of hebben meegemaakt tijdens of na de kaping worden opgeroepen te reageren. “Deze mensen willen we in de uitzending graag aan het woord laten”, zegt George Flapper.

U kunt nu alvast uw reactie mailen naar info@rtv-parkstad.nl of vanaf een half uur voor de uitzending bellen naar telefoonnummer 0598-633097 van de studio. Radio Parkstad is in de ether te ontvangen op 106.9 FM in de regio Veendam of landelijk via internet.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.