Direct naar de inhoud.

Politiek minidebat GBS versus VVD bij RTV Stadskanaal

  • door:
  • op:
RTVS studio Geert Teisplein  (f: Nieuwsbode)
RTVS studio Geert Teisplein (f: Nieuwsbode)

RTV STADSKANAAL – (update) – Goed nieuws voor de ‘zwevende’ kiezers. Aanstaande vrijdagavond start  namelijk  het 1e minidebat in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart. In het vrijdagavond radioprogramma de ’S-Express’ is hiervoor de komende weken tijd vrijgemaakt.

Presentatoren Alex Bos en Bert Jan Brinkman ontvangen de komende weken in het derde uur van hun radioshow lijsttrekkers en fractievoorzitters van de lokale politieke partijen die actief zijn in onze gemeente.  De politici krijgen een aantal vragen voorgelegd en hebben dan een uur de tijd hierover met elkaar in debat te gaan.  In elke aflevering komen telkens twee partijen tegenover elkaar te staan. Aanstaande vrijdagavond  zijn dat Klaas Pals (D66) en Egbert Nijenbanning (VVD).  Het politieke radiodebat start om 20.00 uur.

Op vrijdagavond de 14e maart volgt dan het grote slot-debat met alle fractievoorzitters/lijsttrekkers  in ‘De Kwinne’. Dit zal rechtstreeks (met publiek)  worden uitgezonden op de radio en kabel. Bovendien gaan we het proberen uit te zenden (live) via YouTube. Het slotdebat zal gepresenteerd worden door Boelo Lutgert, Alex Bos en Bert Jan Brinkman. Technische realisatie is in handen van Eric Koops.

! UPDATE: Door het overlijden van oud D66 minister Els Borst schuift vanavond niet Klaas Pals maar Peter Gelling van Gemeentebelangen Stadskanaal (GBS) aan in het mini-debat. 

Lees meer over programma: S-Express



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal