Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verdachten vernieling auto’s bekennen

politieSTADSKANAAL – De drie jongens uit Stadskanaal (2x) en Onstwedde, die afgelopen zondagmorgen werden aangehouden, hebben bekend drie auto’s te hebben vernield.

Het drietal bekende maandag tijdens het verhoor dat zij de ramen van drie geparkeerde auto’s op de Utrechtselaan en de Dintellaan in Stadskanaal hebben ingeslagen. In ieder geval zijn drie auto’s vernield. Ook waren diverse spullen uit de auto’s gehaald en op straat gegooid. Toen het drietal door omwonenden werd betrapt, gingen de jongens er snel vandoor.

Bloedsporen

Na onderzoek kon de politie het drietal inrekenen. Een van de verdachten bleek zichzelf bij het inslaan van een ruit licht te hebben verwond. Bij de betreffende auto troffen de agenten bloedsporen aan. Tijdens de verhoren kwam naar voren dat het trio de vernielingen hadden gepleegd na het uitgaan op weg naar huis. De politie maakt proces-verbaal op. De verdachten zijn in vrijheid gesteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.