Direct naar de inhoud.

Vrijwilligers stichting Opkikker zetten zich in voor zieke kinderen

  • door:
  • op:
L/R: Johanna, Monica en Aly
L/R: Johanna, Monica en Aly

MUSSELKANAAL – Vrijwilligers van de stichting ‘Opkikker’ bezorgen langdurige zieke kinderen en de rest van het gezin een geweldige dag. Maar omdat te realiseren moet je wel de armen uit de mouwen steken. Johanna, Monica en Aly zijn daar mee aan het werk in Musselkanaal zodat de kinderen zich een dag “niet ziek” hoeven te voelen.

Joël Levinga uit Musselkanaal (zes jaar) is inmiddels ook ambassadeur geworden van de Stichting Opkikker. Ambassadeurs zijn o.a. kinderen die net als Joël in het verleden een Opkikkerdag bij de stichting hebben mogen beleven en die het ontzettend leuk vinden zich in te zetten ten behoeve van de stichting. Op deze manier kunnen zij zorgen dat andere kinderen ook een fantastische Opkikkerdag mogen beleven. Dit doen zij door allerlei acties op touw zetten, donateurs te werven en geld proberen in te zamelen. Elke ambassadeur doet dat op zijn manier. Zo verzamelen ze oude mobieltjes in een box van Opkikker die gaat nu door Musselkanaal heen dankzij de wens van Johanna, Monica en Aly (foto).

Uiteraard zijn donaties ook van harte welkom op NL44RABO0157182622 OVV: nummer 62610 zo dat ze kunnen zien dat het via Joël binnen komt. [foto en info Hans de Jong / msktje]



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal