Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrijwilligers stichting Opkikker zetten zich in voor zieke kinderen

L/R: Johanna, Monica en Aly

L/R: Johanna, Monica en Aly

MUSSELKANAAL – Vrijwilligers van de stichting ‘Opkikker’ bezorgen langdurige zieke kinderen en de rest van het gezin een geweldige dag. Maar omdat te realiseren moet je wel de armen uit de mouwen steken. Johanna, Monica en Aly zijn daar mee aan het werk in Musselkanaal zodat de kinderen zich een dag “niet ziek” hoeven te voelen.

Joël Levinga uit Musselkanaal (zes jaar) is inmiddels ook ambassadeur geworden van de Stichting Opkikker. Ambassadeurs zijn o.a. kinderen die net als Joël in het verleden een Opkikkerdag bij de stichting hebben mogen beleven en die het ontzettend leuk vinden zich in te zetten ten behoeve van de stichting. Op deze manier kunnen zij zorgen dat andere kinderen ook een fantastische Opkikkerdag mogen beleven. Dit doen zij door allerlei acties op touw zetten, donateurs te werven en geld proberen in te zamelen. Elke ambassadeur doet dat op zijn manier. Zo verzamelen ze oude mobieltjes in een box van Opkikker die gaat nu door Musselkanaal heen dankzij de wens van Johanna, Monica en Aly (foto).

Uiteraard zijn donaties ook van harte welkom op NL44RABO0157182622 OVV: nummer 62610 zo dat ze kunnen zien dat het via Joël binnen komt. [foto en info Hans de Jong / msktje]

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

2 Reacties op “Vrijwilligers stichting Opkikker zetten zich in voor zieke kinderen

  1. Ik hoop dat er vele mensen Joël willen helpen door hem mobieltjes te geven die hij zodra zijn doel qua aantal is behaald naar de stichting kan toebrengen/sturen.

  2. Een prachtig initiatief van Joël Johanna Monica en Aly. Ik heb mede daardoor de beslissing genomen om voor iedere kilometer die ik dit jaar hardloop, trainingen en wedstrijden, 5 eurocent te doneren aan stichting Opkikker, namens ambassadeur Joël.
    Na 31 december zal ik het totaal bedrag storten op de bijbehorende rekeningnummer.

    Mensen dit dit initiatief van mij willen steunen mogen mij natuurlijk mee sponsoren door vanaf 1 eurocent per kilometer mee te doen. Zij mogen dit aan mij door geven via info@musselkanaal.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.