Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Reünie legendarisch jongerencentrum en poppodium Perron 15 Ter Apel

140212 - Perron 15 oudTER APEL – Perron 15 in Ter Apel houdt op zaterdag 24 mei een reünie. Dan is het feest voor alle voormalige bezoekers van het eigenzinnige jongerencentrum in de jaren 1973-1993. Het centrum maakte in die jaren onder meer furore als podium voor bekende bands als Herman Brood & His Wild Romance, Cuby and thé Blizzards, Vitesse, Normaal, Toontje Lager, Margriet Eshuys en The Nits.

De Perron 15 Reünie is een initiatief van Harry Siemers, Anita Elling en Bennie Daalman. Samen organiseren zij het feest dat op zaterdag 24 mei plaatsvindt in café Full House in Ter Apel, dat in de Perron 15-dagen nog Hotel Star heette. Zij roepen oud-bezoekers op om foto’s uit die tijd te mailen voor de vertoning op groot beeld tijdens de reünie. Foto’s inzenden kan via siemersharry@gmail.com.

Perron 15
De Ter Apeler jeugd die op zoek was naar een eigen onderkomen, vond dat eind jaren zestig in het voormalige stationsgebouw van Ter Apel. Het begon met een concert in een leegstaande fabriek, dat voldoende opleverde voor de inrichting van de jeugdsoos. Het was de start van enkele decennia vol livemuziek en stapplezier voor de jeugd van Ter Apel en omgeving. Ook toen het jongerencentrum later verhuisde naar een voormalige fabriekshal bleef het in trek. Het avontuur duurde uiteindelijk twintig jaar, tot 1993.

Reünie
De initiatiefnemers willen met deze reünie de gezellige gloriedagen van die tijd nog eenmaal laten herleven. Deelname kost 22 euro inclusief onbeperkt drinken en warme en koude hapjes. Belangstellenden kunnen zich tot 1 mei opgeven door genoemd bedrag over te maken naar rekeningnummer NL 30 RABO 0301716463 t.n.v. A. Elling Ter Apel.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

1 Reactie op “Reünie legendarisch jongerencentrum en poppodium Perron 15 Ter Apel

  1. Anita Elling

    Woensdag willen we graag doorgeven hoeveel mensen er komen, dit i.v.m de hapjes etc.
    Mocht je door omstandigheden pas zaterdag kunnen zeggen of je kan of niet kan, trek dan even aan de bel, dan nemen we dat mee..
    Tot zaterdag !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.