Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

2e EDITIE SECRET FOREST FESTIVAL IS EEN FEIT!

Secret ForestSTADSKANAAL – Het is FOX weer gelukt! Na het mega-succes van de eerste editie kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Zet daarom de volgende datum met een dikke rode kruis in je agenda:

ZATERDAG 5 JULI 2014

Op deze zomerse datum zal Het Pagedal in Stadskanaal weer omgetoverd worden tot een MAGISCH bos met vier verschillende area’s. Naast het bekende Connected (hardstyle) en House Revolution (house/eclectic) zal er een party-area komen en doet Freestyle zijn intrede. Met deze laatste hebben we grootse plannen, hou daarom de pagina facebook in de gaten!

Binnenkort meer over de start van de EARLYBIRD verkoop en worden ook de eerste DJ’s bekend gemaakt.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.