Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Aanhouding na mishandeling in Musselkanaal

politieMUSSELKANAAL – Een 27-jarige man uit Winterswijk is maandagavond aangehouden aan de Ceressingel in Musselkanaal.

De man was daar op bezoek, waar hij een woordenwisseling met de bewoners kreeg. Die ontaarde in geduw waarbij zowel de vrouwelijke als de mannelijke bewoner bij de keel zouden zijn gegrepen. In het huis was ook een paar maanden oude baby aanwezig. Deze zou door de verdachte door elkaar zijn geschud. Het jongetje is voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte is aangehouden en ingesloten voor verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.