Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gedeelde 3e plaats voor ZPC Stadskanaal bij Gervo Bokaal

Gedeelde 3e plaats voor ZPC Stadskanaal bij Gervo BokaalSTADSKANAAL – Op zaterdag 15 februari reisden 11 zwemmers en 2 ploegleiders af naar Winschoten. Er werd gezwommen om de Gervo Bokaal. Er werd zeer hard gezwommen en een aantal persoonlijke records werden verbeterd. Ook werden er vele medailles gewonnen door de Knoalster zwemmers.

Goud was er voor Max Pathuis (2x) en Marlinde Koops (2x). Zilver werd behaald door Tim Hatzmann (2x) en Jorinke Koops (2x). Ook de estafetteploeg met Miranda Jonkman, Jorinke Koops, Tim Hatzmann en Marlinde Koops behaalde zilver. Max Pathuis, Alinda Wezel en Sebastian Bouma (3x) mochten een bronzen medaille ophalen.

De goede resultaten leverden uiteindelijk een gedeelde derde plaats op in het eindklassement en dus kon er een beker mee naar huis genomen worden.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.