Direct naar de inhoud.

Streetdance lessen bij muziekschool Zuid Groningen

  1. IMAGE_Morton-Street-Dance-CenterSTADSKANAAL – Muziekschool Zuid-Groningen start op de donderdagavond met streetdance lessen voor kinderen vanaf 7 jaar. Tijdens deze lessen is er aandacht voor verschillende danscombinaties en danstechnieken. De danslessen worden allemaal gegeven in de Grote Zaal van de Muziekschool in Stadskanaal aan het Raadhuisplein 2. Docente is Tirza Huizenga, zij verzorgt ook de balletlessen bij de muziekschool. De eerste les start op donderdag 6 maart om 18.00 uur en geldt tevens als introductieles. Belangstellenden kunnen dus gratis meedoen.  Meer informatie via: info@muziekschool-zuidgroningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-