Direct naar de inhoud.

CDA Stadskanaal komt bij u langs!

  • door:
  • op:

SONY DSCSTADSKANAAL – Op 8 februari is het CDA gestart met de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart aanstaande. Er is een dorpentour gehouden om het thema “Midden tussen de mensen” te laten zien, maar ook om het CDA programma te laten horen.

“Onze campagne zetten we voort door een dorpenronde op 1 maart en 15 maart en een CDA-stand op de weekmarkten in Musselkanaal (7 en 14 maart) en Stadskanaal (8 en 15 maart). Bij de dorpenronde komen we langs bij de plaatselijke sportvelden, sportzalen en de lokale supermarkten. We starten om 9.30 uur in Alteveer en gaan vervolgens naar Onstwedde, Mussel, Musselkanaal en eindigen om 16.00 uur in Stadskanaal. We zijn aanwezig met een breed team waarbij uw dorpsgenoot aanwezig is. We zijn met onze kar en onze CDA De Hond zichtbaar en herkenbaar”, aldus de CDA Stadskanaal woordvoerder.

Het CDA wil u tevens vragen om op 19 maart vooral wel te gaan stemmen. De maatschappelijke en politieke uitdagingen zijn groot in de Gemeente Stadskanaal.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal