Direct naar de inhoud.

Plop komt naar Stadskanaal met een gloednieuw theateravontuur!

  • door:
  • op:

kabouter-plopPlopperdeplop! Kabouter Plop en zijn vriendjes komen vanaf januari 2014 naar de Nederlandse theaters met een gloednieuwe en spetterende show vol muziek, dans en humor! Als Plop, Lui, Klus en Kwebbel worden gevraagd om op de kabouterspeelgoedwinkel te passen, hoeven zij niet lang na te denken.

Zoveel mooi speelgoed hebben ze nog nooit bij elkaar gezien! Samen ontdekken ze het prachtigste speelgoed en komen ze een grote knuffelbeer tegen die kan praten, zingen en dansen! Maar tegelijkertijd komt ook de speelgoedwinkel in gevaar…

Lukt het Plop en zijn kaboutervrienden om de speelgoedwinkel open te houden? Zet je kaboutermuts en ontdek zelf op Zaterdag 8 maart in Theater Geert Teis hoe het avontuur afloopt! De show ‘Plop in de Speelgoedwinkel’ begint om 14.00 uur.

Inhoud

In de grote mensenstad is een speelgoedwinkel, maar geen gewone speelgoedwinkel. Want ergens achteraan in een hoekje, kun je een klein kabouterdeurtje vinden. Achter dit deurtje is de kabouterspeelgoedwinkel met al het speelgoed waar je maar van kunt dromen.

Als de bekende kabouters Plop, Lui, Klus en Kwebbel de vraag krijgen om op deze winkel te passen, twijfelen ze geen seconde. Zeker niet als ze daar een grote knuffelbeer aantreffen die kan praten, zingen en dansen. Maar is deze beer echt zo lief als hij zelf beweert, kunnen de kabouters in de grote mensen wereld hun mannetje staan? En slagen ze erin de speelgoedwinkel zonder problemen open te houden?

Praktische informatie

8 Maart is Plop in Stadskanaal, zie deze link voor alle info en kaarten te reserveren 

De show ‘Plop in de speelgoedwinkel’ is van 19 januari t/m 27 april 2014 te zien in de Nederlandse theaters. Kijk voor de actuele speellijst en meer informatie op www.studio100.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-