Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Explosie in portiek Stadskanaal

Photo00004 TR Onderzoek (3)STADSKANAAL – Zondagmorgen werden bewoners van 4 duplexwoningen aan de Wilhelminalaan opgeschrikt door een harde knal. Tegelijkertijd sprongen bij twee woningen in het portiek het glas uit de voordeur en de bovenlichten.

Na onderzoek bleek dat er bij 1 van de woningen vuurwerk door de brievenbus naar binnen was geduwd. Getuigen hebben ten tijde van de knal twee jongens rond zien hangen rond het portiek. Politie heeft tijdens onderzoek sporen veilig gesteld en doet onderzoek naar de daders van deze vernieling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.