Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politiek debat via RTV Borger-Odoorn

Geert van Delden (F: archief RTVS)

Geert van Delden (F: archief RTVS)

BORGER ODOORN – In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 19 maart a.s. zal er in de studio van RTV Borger-Odoorn een politiek debat plaatsvinden dat live door de omroep zal worden uitgezonden.

Alle politieke partijen en groeperingen die aan de gemeenteraadsverkiezingen deelnemen zijn benaderd en hebben alle aangegeven vertegenwoordigd te zullen zijn met hun lijsttrekker. Tijdens de uitzending zullen Niek Wind (GB), Henk Zwiep (PvdA), Wil Luchtjenbroers (VVD), Frits Alberts (CDA), Albert Trip (D66) en Koop Brandsema (CU) niet alleen met elkaar in debat gaan, maar kunnen ook uitgedaagd worden door discussieleider Geert van Delden.

Uiteraard staan de verkiezingsprogramma’s van de deelnemende partijen centraal en onderdelen daarvan kunnen aardige discussies opleveren. Het is de bedoeling van RTV Borger-Odoorn om de luisteraars door middel van het debat meer inzicht te geven in de diverse verkiezingsprogramma’s, maar ook naar voren te laten komen waar juist de verschillen tussen de programma’s liggen.De uitzending van het debat vindt plaats op zaterdag 8 maart van 10.00 uur tot 12.00 uur en wordt een enkele keer onderbroken door een, door de deelnemers uitgekozen muzieknummer en, zoals gebruikelijk, zo tegen 10.50 uur het weerpraatje van Arend Zanting.

Gelet op de beperkte ruimte in de studio is het niet mogelijk om de live-uitzending bij te wonen!
De uitzendingen vindt plaats via de ether op 106.0 MHz en via de kabel op 107.5 MHz en ook is de uitzendingen via de computer (streamradio) te beluisteren.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.