Direct naar de inhoud.

Aike Maarsingh blijft lokaal actief: ook voor goed ouderenbeleid

  • door:
  • op:

Aike MaarsinghSTADSKANAAL – Jarenlang was hij landelijk hét gezicht van akkerbouwend Nederland. Oud-voorzitter Aike Maarsingh van LTO Akkerbouw is nog altijd strijdbaar. Voor CDA Stadskanaal focust hij zich o.a. op lokaal ouderenbeleid. Woensdag 12 maart (10-12 uur), gaat hij, samen met lijsttrekker Roelof Plieger, in gesprek met ouderen tijdens een inloopbijeenkomst in zorgcentrum Maarsheerd in Stadskanaal.

Aike Maarsingh wil zich na zijn jarenlange voorzitterschap van LTO Nederland, lid voor het CDA in Provinciale Staten en 4 jaar gemeenteraadslid ook de komende periode inzetten voor de lokale politiek. ,,Wij zijn erg content dat Aike Maarsingh zijn kennis en kunde wil blijven inzetten voor CDA Stadskanaal’’, zegt CDA-lijsttrekker Roelof Plieger.

Ouderenbeleid
Maarsingh en Plieger willen met de inloopbijeenkomst namens hun partij in contact komen met de ouderen en horen wat bij hen leeft. Plieger: “We willen graag weten wat er leeft onder de ouderen op het gebied van wonen, welzijn en zorg. En luisteren hoe ouderen tegen de gemeentelijke politiek aankijken en waarvoor ze vinden dat de politiek zich sterk moet maken in onze gemeente”.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal