Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tweede editie Secret Forest Festival wordt nog beter

Webflyer-SFFSTADSKANAAL – Na het succes van de eerste editie kon een vervolg van Secret Forest Festival niet uitblijven. FOX Nightlife en Studio TaS hebben daarom weer de handen ineen geslagen . Op zaterdag 5 juli zal in Het Pagedal in Stadskanaal tussen de bomen weer het grootste dancefestival van het Noorden herrijzen. Tussen 12.00 en 00.00 uur kunnen danceliefhebbers genieten van hardstyle, house, eclectic, freestyle en feest- skihutmuziek

Beide organisaties beloven de bezoekers weer een onvergetelijk festival, welke de eerste editie gaat overtreffen. Jeroen van Broekhoven van FOX Nightlife: “Vorig jaar hebben we volgens mij laten zien, dat Secret Forest Festival een goed en kwalitatief festival is. Logistiek zat het goed in elkaar en dit jaar willen we inhoudelijk en muzikaal een nog beter programma gaan neerzetten.”

Nederlands grootste DJ-namen zullen daarom op vier verschillende podia neerstrijken in Het Pagedal. Qua muziekstijlen is er dit jaar dan ook weer voor elk wat wils. Op House Revolution komt er een mix van house en eclectic, terwijl de liefhebber van hardstyle compleet uit zijn dak zal gaan bij de populaire Connected-stage. Voor bezoekers van het feest- en skihutmuziek wordt er ook een area gereserveerd, zodat ook in de zomer de polonaise door het bos gelopen kan worden. Op het vierde podium zal dit jaar voor het eerst de muziekstijl Freestyle door de speakers klinken.

Jeroen van Broekhoven: “Wij willen dit jaar iets unieks doen. Iets wat in het noorden niet tot weinig gebeurt, maar erg populair is in de rest van Nederland. Daarom hebben we dit jaar een podium gereserveerd voor Freestyle onder de naam FRSTL. Met een mix van de hardere stijlen is stil staan geen optie hier.” Maar er kan niet alleen gedanst worden op Secret Forest Festival. Zo kan je als bezoeker onder andere ook chillen bij de waterpijplounge, een heerlijk hapje eten in de grote food-area en shoppen bij de marktkraampjes. Of laat je verrassen door leuke creatieve projecten .

 

Op zaterdag 8 maart start om 12.00 uur de verkoop van de Earlybird Tickets. Deze zijn online te verkrijgen op www.secretforestfestival.nl. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal tickets te verkrijgen.

 

Voor meer informatie ga naar de website: www.secretforestfestival.nl. Like ook de Facebook pagina van Secret Forest Festival om op de hoogte te blijven van al het nieuws!

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.