Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Faillissement Parc Emslandermeer

Parc EmslandermeerVLAGTWEDDE – Bungalowpark Parc Emslandermeer in Vlagtwedde is failliet. De rechtbank heeft gisteren het faillissement uitgesproken over de bv die eigenaar is van het onroerend goed op het vakantiepark (de grond, de golfbaan, het zwembad en het hoofdgebouw).

Vijf andere werkmaatschappijen die onder de failliete bv vallen, blijven buiten schot. Dat geldt ook voor de huisjes die in handen zijn van particulieren. Het bankroet is aangevraagd door de aandeelhouders van de failliete bv..

[ Lees verder op website RTV Noord.]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.