Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gerbrand Bakker in Bibliotheek Stadskanaal

Gerbrand Bakker (F:

Gerbrand Bakker (F: www.caidinh.com)

STADSKANAAL – Donderdag 13 maart brengt Gerbrand Bakker een bezoek aan Stadskanaal. Hij zal die avond vertellen over zijn leven en zijn boeken. De avond wordt georganiseerd door The Read Shop en de Bibliotheek in Stadskanaal.

Bakker is schrijver en hovenier. Hij heeft verschillende romans geschreven, waaronder Boven is het stil (2006). Deze roman is vele malen bekroond en in bijna twintig landen verkocht. Zijn tweede roman Juni (2009) verscheen in Duitse, Deense en Franse vertaling en zijn meest recente roman De omweg (2010) stond op de shortlist voor de Libris Literatuurprijs. Daarnaast schreef hij onder andere de novelle Perenbomen bloeien wit, het dierendagboek Ezel, schaap en tureluur en het Winterboek vol verhalen, recepten en gedichten.

De lezing vindt plaats in Bibliotheek Stadskanaal. The Read Shop is die avond aanwezig met een interessante collectie boeken die u ter plekke kunt kopen. De avond begint om 19.30 uur. Toegangskaarten à €5,00 zijn te verkrijgen bij de bibliotheken in Ter Apel, Stadskanaal, Vlagtwedde, Onstwedde en Musselkanaal en bij The Read Shop Stadskanaal.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.