Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Open huis bij Zorggroep Meander

Logo open dag Zorg en WelzijnMUSSELKANAAL/VEENDAM – Zorggroep Meander opent zaterdag 15 maart van 10.00 tot 14.00 uur haar deuren tijdens de landelijke Open dag van Zorg en Welzijn. Op de locaties Breehorn in Veendam en A-Horst in Musselkanaal is iedereen die een kijkje wil nemen in de zorg van harte welkom. Daarnaast is Zorggroep Meander aanwezig op de beurs Zorg & Welzijn in de A-Kerk in Groningen.

Wilt u een kijkje nemen in de zorg en informatie krijgen over het wonen in een woonservice-centrum? Bezoek dan zaterdag 15 maart tussen 10.00-14.00 uur woonservicecentrum Breehorn aan de Boven Westerdiep 86 in Veendam. Naast een rondleiding door het huis kunt u de informatiemarkt bezoeken. Hier vindt u stands met informatie over thuiszorg, thuisbegeleiding dagopvang, kinderopvang, medische en paramedische diensten en leefstijl. En stands van Compaen, Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg Groningen en NOVO.

In woonservicecentrum A-Horst, Paulus Potterlaan 34 in Musselkanaal bent u ook op 15 maart van 10.00-14.00 uur van harte welkom. Hier kunt u een kijkje nemen in een appartement, de dagopvang en het restaurant. En informatie krijgen over de service die de A-Horst aan bewoners uit de wijk kan bieden, bijvoorbeeld het voor een aantrekkelijke prijs eten in het restaurant.

Op 15 maart van 10.00-16.00 uur staat Zorggroep Meander op de beurs in de Der Aa-Kerk, Akerkhof 2 in Groningen. Hier kun je vragen stellen en informatie krijgen over onder andere vrijwilligerswerk, stage lopen en werken bij Zorggroep Meander.

De woonservicecentra Breehorn in Veendam en A-Horst in Musselkanaal zijn onderdeel van Zorggroep Meander. Zorggroep Meander staat voor zorg dicht bij huis, dichtbij mensen die hulp nodig hebben op het gebied van wonen, zorg en behandeling.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.