Direct naar de inhoud.

Open huis bij Zorggroep Meander

  • door:
  • op:

Logo open dag Zorg en WelzijnMUSSELKANAAL/VEENDAM – Zorggroep Meander opent zaterdag 15 maart van 10.00 tot 14.00 uur haar deuren tijdens de landelijke Open dag van Zorg en Welzijn. Op de locaties Breehorn in Veendam en A-Horst in Musselkanaal is iedereen die een kijkje wil nemen in de zorg van harte welkom. Daarnaast is Zorggroep Meander aanwezig op de beurs Zorg & Welzijn in de A-Kerk in Groningen.

Wilt u een kijkje nemen in de zorg en informatie krijgen over het wonen in een woonservice-centrum? Bezoek dan zaterdag 15 maart tussen 10.00-14.00 uur woonservicecentrum Breehorn aan de Boven Westerdiep 86 in Veendam. Naast een rondleiding door het huis kunt u de informatiemarkt bezoeken. Hier vindt u stands met informatie over thuiszorg, thuisbegeleiding dagopvang, kinderopvang, medische en paramedische diensten en leefstijl. En stands van Compaen, Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg Groningen en NOVO.

In woonservicecentrum A-Horst, Paulus Potterlaan 34 in Musselkanaal bent u ook op 15 maart van 10.00-14.00 uur van harte welkom. Hier kunt u een kijkje nemen in een appartement, de dagopvang en het restaurant. En informatie krijgen over de service die de A-Horst aan bewoners uit de wijk kan bieden, bijvoorbeeld het voor een aantrekkelijke prijs eten in het restaurant.

Op 15 maart van 10.00-16.00 uur staat Zorggroep Meander op de beurs in de Der Aa-Kerk, Akerkhof 2 in Groningen. Hier kun je vragen stellen en informatie krijgen over onder andere vrijwilligerswerk, stage lopen en werken bij Zorggroep Meander.

De woonservicecentra Breehorn in Veendam en A-Horst in Musselkanaal zijn onderdeel van Zorggroep Meander. Zorggroep Meander staat voor zorg dicht bij huis, dichtbij mensen die hulp nodig hebben op het gebied van wonen, zorg en behandeling.

 



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal