Direct naar de inhoud.

Gospelkoor Dabar in concert op 16 maart 2014

  • door:
  • op:

Dabar en All Rise in concertSTADSKANAAL – Op 16 maart 2014 geeft gospelkoor Dabar uit Stadskanaal een speciaal concert samen met Gospelkoor All Rise uit Bunschoten. Het is de eerste in een reeks van activiteiten die Dabar dit jaar organiseert ter ere van haar 30-jarig jubileum. Het concert vindt plaats in de Baptisten Gemeente Stadskanaal-Zuid (Wilgen 1) en begint om 19.00 uur. De toegang is gratis.

 
Gospelkoor Dabar in concert
Beide koren hadden elkaar in 2012 ontmoet op het ‘Vecht Gospel Festival’, een jaarlijks terugkerende competitie waar koren uit het hele land aan deelnemen. Dabar en All Rise ‘vonden’ elkaar op dit evenement en hebben destijds afgesproken elkaar in de toekomst weer te treffen om samen een concert te verzorgen. Dit keer is All Rise te gast in Stadskanaal, maar een bezoek van Dabar aan Bunschoten staat ook op de planning. De koren brengen afzonderlijk van elkaar eigen nummers ten gehore maar er zal ook samen worden gezongen. Het concert wordt gehouden in het kerkgebouw van de Baptisten Gemeente Stadskanaal-Zuid aan de Wilgen 1 in Stadskanaal en begint om 19.00 uur.
30-jarig jubileum
In 2014 bestaat Gospelkoor Dabar alweer 30 jaar. Dit jubileum wordt gevierd met een spetterend jubileumconcert op 18 oktober 2014 in Theater Geert Teis te Stadskanaal. Maar ook in de loop van dit jaar organiseert Dabar verschillende muzikale activiteiten ter ere van dit jubileum. Het concert met All Rise is één van deze activiteiten.
Voor meer informatie over Gospelkoor Dabar en de activiteiten met betrekking tot het 30-jarig jubileum kijk op www.gospelkoordabar.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-