Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stadskanaal gaat op zoek naar maatjes

maatjesSTADSKANAAL – Verschillende inwoners in de gemeente Stadskanaal zijn op zoek naar een maatje. Bijvoorbeeld om samen te koken, te wandelen, taalles te oefenen of simpelweg een kopje koffie/thee te drinken.

Voor de vrijwilligersactie NLdoet slaan negen maatschappelijke instellingen de handen ineen om maatjes te werven voor hun cliënten. NOVO, de Zijlen, Philadelphia, Vluchtelingenwerk, Kans 050, Ouderenwerk Welstad, steunpunt Mantelzorg en Humanitas organiseren samen met het VIP!  op zaterdagmiddag 22 maart een grote pleinactie in het centrum van Stadskanaal.

Met een catwalk, een demonstratie van het sport- en beweegteam Welstad samen met de G-voetballers van SJS  en een speeddate voor wie misschien wel maatje wil worden. De muzikale omlijsting is in handen van Henk Harders.  Er is een speciale website (www.maatjegezocht.nu) met informatie over het pleinprogramma en wie er allemaal een maatje zoeken.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.