Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Aanhoudingen na zware mishandeling in Stadskanaal

politieSTADSKANAAL – De politie hield dinsdagmiddag twee mannen uit Ter Apel aan op verdenking van zware mishandeling van een inwoner van Stadskanaal.

Maandagmiddag is in de Drentselaan in Stadskanaal een 45-jarige bewoner van deze straat mishandeld door twee mannen. De mannen belden aan en één van de hen ging naar binnen waar een vechtpartij ontstond. De vechtende mannen kwamen in de voortuin terecht waar ook tweede man zich er mee ging bemoeien.

Het slachtoffer is geslagen en geschopt. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar hij na onderzoek en behandeling weer mocht vertrekken. De beide aanvallers verdwenen. Het slachtoffer deed aangifte.

Dinsdagmiddag hield de politie twee mannen van 53 en 29 jaar uit Ter Apel aan op verdenking van deze mishandeling. De aanleiding voor de mishandeling ligt in de relatiesfeer. De politie stelt een onderzoek in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.