Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lucky Joe, brengt twee albums tegelijk uit

maart. 2014NIEUW BUINEN – Achter de schermen is er hard gewerkt om de draad weer op te pakken van onze CD serie. In februari hebben wij een mail verzonden naar artiesten uit het hele land en kregen we zoveel positieve reacties en aanmeldingen dat we meteen volume 17 & 18 kunnen uitbrengen. Wij willen bij deze dan ook alle artiesten hartelijk bedanken voor hun medewerking aan deel 17 en 18. Aldus Joseph & Dina Plat

Vele artiesten uit het hele land, maar ook Duitse artiesten zijn te horen op deze cd’s

Op deze cd staan liedjes van o.a. Het IJsselduo, Anita & Ed, Erwin & Deborah, Jan & Marga, Jeroen & Mirella, Silvia Swart, Kees Plat, Mark van Veen, Jan Warringa, Grutte Geart, Be Dilling, Matthias Woerdman, Gerrie Honig, Joost de Vries, Egbert Dijkhuis, René Wanders, OneMike, Berny, Rudiger Schima, Andre Borell, Calvin, Richard, Monique Heegen , Anita Hulshof, Johnny Leijen enz.

Uiteraard hoort hier ook een cd presentatie bij en deze staat gepland op zaterdagavond 22 maart in Zaal Gossen te Stadskanaal.

Veel van bovenstaande artiesten zullen aanwezig zijn om hun liedjes live ten gehore te brengen op de cd presentatie. Deze wordt gehouden op zaterdagavond 22 maart in zaal Gossen te Stadskanaal.

Aanvang : 20.00 uur. Info: www.luckyjoe.nl / tel: 0599-616701dingen dat we meteen volume 17 & 18 kunnen uitbrengen. Wij willen bij deze dan ook alle artiesten hartelijk bedanken voor hun medewerking aan deel 17 en 18.

Uiteraard hoort hier ook een cd presentatie bij en deze staat gepland op zaterdagavond 22 maart in Zaal Gossen te Stadskanaal.

Vele artiesten uit het hele land, maar ook duitse artiesten zijn te horen op deze cd’s . Tijdens de presentatie zullen er optredens zijn van. o.a.: Het IJsselduo, Grutte Geart, Jan Warringa, Mark van Veen, Bé Dilling, Matthias Woerdman, Johnny Leijen, Monique Heegen, Anita Hulshof, Berny Janssen, Rudiger Schima, Andre Borell, Silvia Swart .

Deze week volgt de volledige line- up en poster op onze website en facebook.
Aanvang : 20.00 uur

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.