Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Inzittenden vluchten na ongeval in Musselkanaal

Photo00128MUSSELKANAAL – De inzittenden van een auto zijn zaterdagmiddag gevlucht na een ongeval te hebben gehad op de Sluisstraat in Musselkanaal.

Rond 14:10 kwam bij de Meldkamer in Drachten een melding binnen van een verkeersongeval aan de Sluisstraat in Musselkanaal. Ter plaatse zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Eén van de auto’s kwam tegen een boom tot stilstand.

Omdat de inzittenden van een van de auto’s gevlucht zijn, heeft de politie een burgernetactie opgestart. De politie is op zoek naar twee blanke, slanke, lange mannen. Eén met een bebloed gezicht, witte broek (met bloedvlekken) en een blouse. De ander droeg ten tijde van het ongeval een blauw shirt. Bij aantreffen van deze mensen kunt u contact opnemen met de politie via 112.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft voor de afsleep van de voertuigen gezorgd.

2 Reacties op “Inzittenden vluchten na ongeval in Musselkanaal

  1. Wat voor auto is de witte, gestolen of niet, welk kenteken, mogelijk tv noord ofwel SBS6 vrijgeven persoonsbeschrijving / tekening, welke richting uitgegaan na crash?
    Als de gasten nog niet in de kraag zijn gevat zou ik maar eens meer actie ondernemen. Zoveel te langer het duurd zoveel te minder herinneren mensen zich iets.
    Hoe is het met de achtergebleven slachtoffers?

  2. De inzittenden van het andere voertuig zijn ongedeerd gebleven. Over het kenteken van het voertuig doe ik geen uitspraken. Verder is er geen informatie bekend/vrijgegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.