Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

SJS zoekt begeleider(s) voor haar G voetballers

sjs-logoSTADSKANAAL – SJS kampt met een luxeprobleem. Het aantal G voetballers is de afgelopen jaren toegenomen en sinds vorig jaar zijn daar ook de jeugd G voetballertjes bij gekomen. Het probleem is echter dat er binnen SJS onvoldoende begeleiders voorhanden zijn.

Nu heeft SJS over vrijwilligers niet te klagen, maar die hebben de handen al meer dan vol. G voetbal vraagt om intensieve begeleiding en niet iedereen is er geschikt voor. Het huidige begeleidingsteam is dan ook op zoek naar versterking en kijkt verder dan de eigen SJS gelederen.

Een teambegeleider moet naast affiniteit met voetbal zich ook tot de doelgroep voetballers met een lichamelijke of verstandelijke beperking, aangetrokken voelen. Een rijbewijs is wel belangrijk omdat bij uitwedstrijden gebruik wordt gemaakt van een busje die door de begeleider kan worden bestuurd.

Zaterdag 22 maart nemen de G voetballers van SJS deel aan de NL Doet manifestatie op het Stadsplein in Stadskanaal. Ook bij die gelegenheid zullen zij de aandacht vestigen op het tekort aan teamleiders.

Wie denkt dat het begeleiden van een G voetbalteam wat voor hem of haar is of daarover meer wil weten kan contact op nemen met Krijn Verweij (06-55302393  verwey@inn.nl).

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.