Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verkiezingsavond live op internet en RTV-Stadskanaal

GemeenteraadsverkiezingenStadskanaal – Sporthal De Spont in Stadskanaal verandert op verkiezingsavond 19 maart 2014 in een grote studio, waarvandaan de gemeente de verkiezingsavond rechtstreeks laat uitzenden. Via een live stream op de website van de gemeente Stadskanaal zal een gevarieerd programma te zien zijn, waarbij burgemeester Baukje Galama een bijzondere dubbelrol vervult.

In de eerste plaats is de burgemeester degene die, vermoedelijk na middernacht, datgene bekendmaakt waar het allemaal om gaat: de voorlopige uitslag van de verkiezingen voor de gemeenteraad. Dan zal bekend zijn of de huidige zeven partijen in de raad zetels hebben gewonnen of verloren en of Groen Links zetels behaalt om in de raad te kunnen komen.

Verder treedt de burgemeester tijdens de verkiezingsavond op als gespreksleider en interviewer. Met fractievoorzitters, raadsleden, collegeleden en andere gasten bespreekt zij de tussentijdse uitslagen, de prognoses en andere ontwikkelingen tijdens de verkiezingsavond in De Spont.

Vanaf 20.45 uur is de uitzending van de verkiezingsavond te zien via de website van de gemeente Stadskanaal en te horen via RTV-Stadskanaal. Naast de uitslagen is er ook live muziek en is een ‘twitterwall’ aanwezig waarop tweets te zien zijn die via #stakka14 worden verzonden. De gemeente heeft, naast de live-stream, ook in het verkiezingsdossier op deze website uitgebreid aandacht voor de verkiezingen.

Op de radio houdt RTV-Stadskanaal je de hele avond op de hoogte aangevuld met uitslagen uit omliggende gemeenten, sfeerreportages en muziek.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.