Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kijkje bij Van Wijk Tandtechniek vestiging Ter Apel

140320 -Van Wijk TandtechniekTER APEL – Een kijkje achter de schermen bij de makers van gebitsprotheses, klikgebitten, kronen en bruggen. Dat kan op zaterdag 12 april tussen 11.00 en 16.00 uur bij Van Wijk Tandtechniek aan de Hoofdstraat 31 in Ter Apel. Daar presenteert het bedrijf, dat sinds januari in Ter Apel is gevestigd, zich aan het grote publiek.

Tijdens de open dag staan alle deuren van de praktijk van prothesetechnicus Mans van Wijk en zijn medewerkers wagenwijd open. Van Wijk laat de technieken en mogelijkheden zien en er zijn specialisten aanwezig die enthousiast tekst en uitleg geven en vragen van aanwezigen beantwoorden. Ook staat er voor elke bezoeker een hapje en een drankje klaar.

Tweede vestiging
Het open huis vindt plaats ter gelegenheid van de opening van de zaak in Ter Apel, de tweede vestiging van het bedrijf naast locatie Emmen. In Zuidoost-Drenthe bouwde Van Wijk in de loop der tijd een goede naam op in reparatie en productie van protheses, kronen en bruggen. De klantenkring bestaat uit particulieren die bij aanschaf of reparatie van een prothese veelal door hun eigen tandarts worden doorverwezen naar Van Wijk. Deze klantenkring breidde zich gestaag uit richting Oost-Groningen, waarop Van Wijk besloot tot opening van een tweede vestiging. ,,Wij willen goed bereikbaar en dichtbij zijn voor onze klanten. Daarom hebben wij gekozen voor een pand in het centrum van Ter Apel, aan de Hoofdstraat’’, zegt Van Wijk. In het nieuwe pand heeft Van Wijk ruimte voor de vestiging van een zelfstandig mondhygiënist: ,,Deze diensten vullen elkaar aan en daarvan profiteren onze klanten.’’

Klikgebit
‘Topproduct’ van Van Wijk is het ‘klikgebit’, officieel implantaatprothese geheten. Deze prothese wordt in de mond vastgeklikt op implantaten in de kaak. ,,Deze is populair dankzij de stevige bevestiging in de mond, waardoor de drager er probleemloos mee kan eten ‘’, licht Van Wijk toe. Van Wijk beschikt over een team dat bestaat uit zowel specialisten voor de productie van protheses als klinisch prothesetechnici. Van Wijk nauw samen met vele tandartsen in Zuidoost-Groningen en Zuidoost-Drenthe.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

2 Reacties op “Kijkje bij Van Wijk Tandtechniek vestiging Ter Apel

  1. Wat lijkt mij het interessant om een kijkje achter de schermen te kunnen nemen bij tandtechnici. Jammer dat ik dit gemist heb, maar een dergelijke mogelijkheid is er zeker in de toekomst weer. Het lijkt mij ook handige reclame.

  2. wie sieht das denn nun aus .
    der 12 April ist auf nenn Freitag.
    nicht Samstag wies in den Text steht.
    möchte genauere Informationen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.