Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

E-pupillen vv Musselkanaal oog in oog met voetbalhelden

Wapperactie MusselkanaalMUSSELKANAAL – Vol enthousiasme stonden de E-pupillen van vv Musselkanaal afgelopen zaterdagavond op de middenstip van FC Groningen hun helden aan te moedigen. Tijdens een thuiswedstrijd tegen Vitesse wapperden de jonge voetballers vlak voor het eerste fluitsignaal met het megashirt van hoofdsponsor Essent.

Voor de jonge fans een ervaring om nooit te vergeten. Onder hen was Jesse Bouma (10 jaar): ‘ik vond het Super gaaf, zo dichtbij het publiek en de spelers!’ Francois Kral (10 jaar) vult aan: ‘Leuk om te wapperen, te gek spelers zo te zien, en alle fans van dichtbij! Heel mooi om te doen.’

Wapperen op uitnodiging van hoofdsponsor Essent
Het team van de Groningse voetbalclub was te gast op uitnodiging van FC-hoofdsponsor Essent. Verenigingen die zijn aangesloten bij het Amateurconvenant FC Groningen kunnen hun jeugdteams opgeven als wapperaar bij thuiswedstrijden van de club. Essent nodigtclubs met de leukste aanmeldingen via www.essent.nl/fc uit in de Euroborg.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.