Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geslaagde vrijwilligersacties, NLdoet 2014 in Musselkanaal

NL doet MusselkanaalMUSSELKANAAL – 21 en 22 maart waren er allerlei activiteiten in Musselkanaal Centrum en in Cereswijk. Vrijwilligers deden mee aan een schoonmaakbeurt in Musselkanaal. Alle bankjes, speeltoestellen en andere objecten werden schoongemaakt in de stromende regen. In SCC de Kameleon brachten vrijwilligers voor een prikkie mooie, bijna nieuwe kleren aan de vrouw en man.Op de muren van SCC de Kameleon werden binnen en buiten kunstwerken gemaakt. Dit gebeurde door Maatschappelijke stagiaires van het Noorderpoort Musselkanaal.

Ook in Cereswijk waren organisaties die vallen onder CIMG5225de Bredeschool Cereswijk actief. Vrijwilligers en ook hier maatschappelijke stagiaires maakten kindertuintjes bij “ CBS de Verbindingsweg” , “ OBS de Badde” , bij de peuterspeelzaal en bij de buitenschoolse opvang van buurthuis de Stobbe. Ook bij de dierenweide werden een aantal tuintjes gereed gemaakt. Met het zaaien en poten wachten we op beter weer. Maar òndanks de regen en dankzij de inzet van meer dan 40 vrijwilligers zijn deze acties geslaagd. Met dank aan de mensen van Lefier en andere bewoners, die er voor gezorgd hebben, dat de buurtkrant de Cereswijker op tijd bij de mensen in de brievenbus gedaan is.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.