Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Goud voor MSK Musselkanaal

FOTOMSKJoleinMUSSELKANAAL – De drie turnsters die namens MSK meededen aan wedstrijden in Tweede Exloërmond hebben prima gepresteerd. Jolein Hemmen veroverde het goud. Debutantes Desiree Jonker en Nomi Lanting werden respectievelijk zesde en dertiende.

Jolein Hemmen begon sterk aan de wedstrijd met een mooie brugoefening. Haar score (12,800) was de hoogste van iedereen. Door op de balk en vloer ook strak te turnen was het podium in zicht. Jolein sloot haar zegetocht af met een mooi resultaat op sprong, waarmee ze de gouden plak binnen sleepte.

Desiree Jonker turnde een stabiele oefening op de balk. Haar score (11,567) was het tweede cijfer op dit onderdeel. De rest van de toestellen gingen ook prima, wat resulteerde in een plaats bij de beste zes. Nomi Lanting deed een uitstekende oefening op de brug. Daarmee legde ze de basis voor een dertiende plaats in de wedstrijd.

Op vijf april komen de meiden weer in actie op de Provinciale Kampioenschappen van Groningen.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.