Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Cultureel muziekfestval Pagepop in Stadskanaal wederom begin juli

140327 - PagepopSTADSKANAAL – Pagepop vindt dit jaar wederom begin juli plaats. Het festival staat op de kalender op zondag 6 juli na een zeer geslaagde eerste keer in deze periode vorig jaar. Er zijn inmiddels drie artiesten bekend voor de local stage. Het bestuur hoopt binnenkort met de overige namen naar buiten te komen.

Bands voor het hoofdpodium zijn nog niet bekend. ,,Wij kennen de geruchten, maar kunnen die nog niet bevestigen of ontkennen’’, zegt Johan Peters namens het bestuur. Voor de local stage zijn de drie al bekende namen Jeff Hayman, Barfly en Fenn. ,,Wij werken voor de komende, 26e editie aan een nieuwe, levendige line-up’’, licht Peters toe. ,,Net als het afgelopen jaar komt het festival verrassend uit de hoek. Pagepop heeft zichzelf inmiddels ruimschoots bewezen als een volwaardig cultureel muziekfestival.’’

Juli
Vorig jaar werd het festival noodgedwongen verschoven van eind mei naar begin juli vanwege werkzaamheden aan het festivalterrein, de dagcamping in recreatiegebied Pagedal. Die nieuwe datum viel in goede aarde bij velen, getuige het bezoekersaantal en de reacties die het bestuur te horen kreeg. Daarom is besloten om het gewijzigde moment te handhaven.

Opblaaspop
Op de local stage vindt op vrijdagavond 4 juli vanaf 19.00 uur de jaarlijkse battle Opblaaspop plaats. Hier strijdt een aantal regionale bands om een plek op het grote hoofdpodium op zondag. Inmiddels zijn er twee deelnemers aan Opblaaspop bekend: Cutting Grass en Mental Shark Bite. Peters: ,,De bandjes die hieraan deelnemen staan elk jaar garant voor een mooi rock ’n roll-festijn.’’

Het laatste nieuws over Pagepop en Opbaaspop is te volgen via Facebookpagina pagepop.nl en website pagepop.nl.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.