Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Eerste editie uitmarkt WEsterwolde

1911095_699415620080937_1952652305_oWEDDE – Op Koningsdag 26 april wordt voor de eerste keer uitmarkt WEsterwolde georganiseerd. Tijdens dit lentefeest is er van alles te beleven in recreatiegebied Wedderbergen; LIVE optredens, proef & eet, leuke activiteiten en een lente fair. Kortom voor ieder wat wils! En de uitmarkt is gratis.

Simone FM zendt tijdens het evenement live uit vanuit hun welbekende rode dubbeldekker, verder zijn er optredens van o.a. View for a Day, Marco en Devie en Toycar Taxi. Naast de muziek kan men (h)eerlijke streekproducten proeven, is er een lentefair om over heen te struunen en maakt men middels leuke activiteiten kennis met de highlights van regio Westerwolde. Zo is Vesting Bourtange aanwezig en komt Middeleeuws ter Apel met een verrassingsact.

Het is nog mogelijk om je op te geven als deelnemer van de uitmarkt, dit kan nog tot 1 april aanmeldingen graag via carine@wedderbergen.nl

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.