Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Modehuis Westen onderscheiden voor toegankelijkheid

Photo00072MUSSELKANAAL – Modehuis Westen is de eerste winkel in Musselkanaal die binnenkort het predicaat ’’volledig toegankelijk voor iedereen”  mag  voeren. Het modehuis, dat maar liefst 150 modemerken onder één dak voert, werd onlangs gekeurd op toegankelijkheid door keurmeester Ger Hadders van stichting ‘De Zijlen‘ in Musselkanaal.

In zijn keuringsrapport stelde Harders vast dat Modehuis Westen volledig aan de eisen van volledige toegankelijkheid voldoet.
Hadders volgde de opleiding tot keurmeester toegankelijkheid in 2013 bij de Provinciale Chronisch zieken en gehandicaptenraad in Groningen.

Nadat vorig jaar HEMA Stadskanaal al deze onderscheiding te beurt viel, is het op donderdag 27 maart de eer aan Modehuis Westen om in de belangstelling te staan.
Om 14.00 uur overhandigde keurmeester Ger Hadders het keuringsrapport aan de directie van het modehuis, en zal daarna de daarbij behorende sticker aanbrengen bij de ingang.

De keuringsgegevens worden gepubliceerd op de website www.toegankelijk-groningen.nl, waarmee een ieder voor zich, kan bepalen in hoeverre het bedrijf of instelling toegankelijk is.
Is een gekeurd object volledig toegankelijk ,dan ontvangt deze een keuringsrapport en wordt, middels een sticker, als zodanig herkenbaar gemaakt voor bezoekers.
Daarmee toont Modehuis Westen aan dat het niet alleen 150 modemerken onder één dak heeft, maar ook nog eens toegankelijk is voor iedereen!

Tekst: PCG-Groningen

1 Reactie op “Modehuis Westen onderscheiden voor toegankelijkheid

  1. Goed zo,toegankelijk voor iedereen en dat moet ook.
    Maar tot mijn verbazing is het op de parkeerplaats bij jullie winkel niet goed voor de gehandicapten onder ons.Het personeel/directie zetten hun sportauto vlak naast de winkel terwijl de invalidenparkeerplaats veel verder weg is.
    In mijn ogen klopt dit niet ,als je het goed wilt doen zet je die bord neer waar nu die sportauto staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.