Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wijkmarkt Maarsveld met vele activiteiten

BrummelkantSTADSKANAAL – In de wijk Maarsveld zijn verschillende organisaties aan het werk. Tijdens de wijkmarkt op donderdag 10 april presenteren deze organisaties zich met een eigen stand. Tussen 16.00 en 20.00 zijn bewoners, van jong tot oud, van harte welkom om langs te komen in het wijklokaal aan de Brummelkant 2. Tijdens deze wijkmarkt laten de aanwezige organisaties zien wat zij de wijk en haar bewoners te bieden hebben. Op het pleintje voor het wijklokaal vinden tussen 16.00 en 17.30 uur sportieve activiteiten plaats.

De gemeente presenteert dan ook de “Kijk op de Wijk”, de eerste stap in een visietraject voor Maarsveld. De “Kijk op de Wijk” geeft de huidige situatie van de wijk weer. De gemeente hoort graag wat de bewoners in Maarsveld hiervan vinden. Wijkbelang Maarsveld laat zien welke activiteiten zij voor de wijk en haar bewoners organiseert. Wijkbelang kan hierbij best wat hulp gebruiken en is op zoek naar bewoners die mee willen doen. Ook Lefier, Stichting Welstad, Zorggroep Meander, Vluchtelingenwerk, het Rode Kruis, buurtvereniging De Heidedop, De Hoeksteen en de Mr. Neuteboomschool laten graag zien wat zij te bieden hebben.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.