Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

EchtErik op Radio Compagnie een feit, donderdag volgt RTVS.

EchtErik

EchtErik

SAPPEMEER – Het was even wennen aan de nieuwe apparatuur en het NOS journaal van 18.00 uur werd voor het gemak maar even overgesprongen, maar verder verliep de allereerste uitzending van EchtErik op Radio Compagnie in Hoogezand-Sappemeer naar volle tevredenheid van de programmamakers. Berry Stel, Peter Jurgens, Dennis Carolus en Erik Glazenburg besloten om de overstap te wagen van Dollard Radio naar Radio Compagnie om hun naam en faam verder uit te kunnen breiden.

 

Gingerbeard en Berry Stel

Gingerbeard en Berry Stel

Naast Radio Compagnie wordt het programma “EchtErik” ook uitgezonden via RTV Stadskanaal. Dus de ‘live’ uitzending van afgelopen zondag voor luisteraars in en rondom Hoogezand is aanstaande donderdagavond te horen via RTV Stadskanaal in Zuidoost Groningen. In de uitzending hoor je een  live optreden van ‘De Nieuwe Lichting’ en ‘Gingerbeard’. Ook werd de groningse band ‘The Rising Sun’ geïnterviewd over hun finaleplek in de Popgroningen Talenten award op 19 april in Groningen.

[Meer informatie op www.facebook.com/echterik – Meer lokaal radionieuws op www.semsland.nl en blijf op de hoogte van achtergronden in de lokale media]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.