Direct naar de inhoud.

EchtErik op Radio Compagnie een feit, donderdag volgt RTVS.

  • door:
  • op:
EchtErik
EchtErik

SAPPEMEER – Het was even wennen aan de nieuwe apparatuur en het NOS journaal van 18.00 uur werd voor het gemak maar even overgesprongen, maar verder verliep de allereerste uitzending van EchtErik op Radio Compagnie in Hoogezand-Sappemeer naar volle tevredenheid van de programmamakers. Berry Stel, Peter Jurgens, Dennis Carolus en Erik Glazenburg besloten om de overstap te wagen van Dollard Radio naar Radio Compagnie om hun naam en faam verder uit te kunnen breiden.

 

Gingerbeard en Berry Stel
Gingerbeard en Berry Stel

Naast Radio Compagnie wordt het programma “EchtErik” ook uitgezonden via RTV Stadskanaal. Dus de ‘live’ uitzending van afgelopen zondag voor luisteraars in en rondom Hoogezand is aanstaande donderdagavond te horen via RTV Stadskanaal in Zuidoost Groningen. In de uitzending hoor je een  live optreden van ‘De Nieuwe Lichting’ en ‘Gingerbeard’. Ook werd de groningse band ‘The Rising Sun’ geïnterviewd over hun finaleplek in de Popgroningen Talenten award op 19 april in Groningen.

[Meer informatie op www.facebook.com/echterik – Meer lokaal radionieuws op www.semsland.nl en blijf op de hoogte van achtergronden in de lokale media]



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal