Direct naar de inhoud.

Burgemeester Galama en ‘De Noabers’ in de S-Express

Archief 11 dec. 2009 (S-Express met burgemeester Galama)
Archief 11 dec. 2009 (S-Express met burgemeester Galama)

RTV STADSKANAAL – Burgemeester Galama neemt deel aan de uitzending van het programma S – Express. Aanstaande vrijdagavond, in het 1e uur tussen 18.00 en 19.00 uur schuift mevrouw Galama gezellig aan bij Dorien, Alex en Bert Jan. De muziekkeuze zal ook grotendeels in haar handen liggen.

Het is niet de eerste keer dat onze burgemeester te horen is in het infotainment programma. Op 11 december 2009 schoof burgemeester Galama ook aan. Dit was enkele maanden na haar benoeming als burgemeester van de gemeente Stadskanaal. Hoogste tijd om nogmaals te vragen hoe mevrouw Galama nu denkt over haar gemeente, de mensen en de dingen die haar bezig houden. Geen zware kost maar gewoon gezellig. Dat de burgemeester ook uitstekend kan presenteren is inmiddels bewezen met het verkiezingsprogramma woensdag 19 maart vanuit de Spont.

De NoabersHet 3e uur van de S – Express wordt vrijdagavond gevuld met een ‘live’ optreden van de Noabers. Dit is een band uit Stadskanaal die Gronings- en Engelstalige muziek brengt. De meeste Grunneger nummers zijn zelf door de buurmannen geschreven. De Noabers bestaan uit Klaas Beikes, Jan Schuur en Ronald Vissering. Luisteren dus..

Lees ook de info-pagina van de  S- Express

Eén reactie op “Burgemeester Galama en ‘De Noabers’ in de S-Express”

  1. Een leuke uitzending waarin de burgemeester, heel spontaan de vragen van Alex en Bertjan beantwoorde en zo heb ik gezellig een uur met leuke muziek beluisterd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-